gastech energi en serviceaftale forebygger nedbrud 768x576

Gasservice

Vi anbefaler at Gastech-Energi A/S udfører service på dit gasfyr

Når garantien udløber...
Intet holder evigt, hverken biler eller naturgasfyr. Og når garantien udløber, er det en god idé, at du får udført et grundigt serviceeftersyn af dit naturgasfyr. For nogle fyr er det lovpligtigt, for andre er det blot en god idé og sund fornuft.

Specialister i service...
Eftersyn og service på naturgasfyr kræver specialviden, specialværktøj og en autorisation fra Sikkerhedsstyrelsen. Gastech-Energi A/S er godkendt til at foretage autoriserede service-eftersyn på naturgasfyr. 

Gasservice med servicerapport...
Et serviceeftersyn på gasfyret omfatter et lang række faste punkter. Bl.a. checkes tilslutningerne, gasfyret renses overalt og tæthedsprøves, fyret energitestes og til slut udfyldes en servicerapport, som fortæller hvad der er gjort og checket.

telefon vvs7010 1550 eller gastech.dk

 

Hjælp ved nedbrud eller fejl

Hvis du oplever nedbrud eller fejl på dit gasfyr, kontakter du blot Gastech-Energi på 7010 1550 eller benytter nemt og enkelt fejlmeldingsformularen, som du finder på www.gastech.dk.

 

Nyt gasfyr

ecoTEC forside 2015Vi anbefaler Vaillant gaskedler. De giver optimal varmekomfort med høj driftsikkerhed, brugervenlig betjening og flot og tidløst design. Læs mere

Ny varmepumpe

ecoTEC forside 2015Vaillants luft til vand varmepumper byder på et utroligt lavt strømforbrug, effektiv drift ned til -25° C, lavt lydniveau samt enkel betjening. Læs mere

 

 

Kontakt

Gastech-Energi
Sindalsvej 8
8240 Risskov

Telefon: 7010 1550

www.gastech.dk
 
Åbningstider

– I fyringssæsonen
(1. oktober – 30. april)
Mandag-søndag kl. 7.30-22.00.
Åbent alle helligdage.

– Uden for fyringssæsonen
(1. maj – 30. september)
Mandag-torsdag kl. 7.30-16.00.
Fredag kl. 7.30-15.30.
Lukket alle helligdage.

 

TEKNIQ garanti El og Vvs